Жителька Сумщини спокусилася на дешеву пропозицію шахрая і в результаті залишилася ні з чим

Шахрай в мережі Інтернет запропонував жительці райцентру цукор по чотири гривні за кілограм. Жінка повірила аферисту та перевела на вказані ним рахунки 26 000 гривень.

До Глухівського відділу поліції з заявою про злочин звернулася 42-річна місцева жителька.

Жінка повідомила, що в Інтернет мережі знайшла оголошення про продаж цукру за занадто привабливою ціною – 7 гривень за кілограм. І придбати його можна було хоч кілька тон. Швидко порахувавши прибуток, від перепродажу солодкого товару, жінка зв’язалася з продавцем за вказаним на сайті телефоном, і повідомила його про своє бажання придбати цілу тону.

«Продавець» зажадав повної передоплати, тож жінка не задумуючись перерахувала йому необхідну суму і стала чекати на повідомлення, коли ж приїде вантажівка з цукром.

«Продавець» і справді скоро зв’язався з покупцем та повідомив, що в автомашині, залишилося дві з половиною тони цукру, тож щоб його не вивантажувати і не ганяти напівпорожню машину, запропонував продати його глухівчанці за ще нижчою ціною – 4 гривні за кіло.

Жінка ж, прикинувши у голові надприбуток, який отримає від перепродажу, відразу погодилася, та відправила на вказані аферистом рахунки решту грошей, загалом 26 000 гривень, і стала чекати на продукт.

Проте ні через два дні, ні через тиждень, автомобіль з цукром до Глухова так і не приїхав, а телефон «продавця» давно був «поза зоною». Лиш на дванадцятий день очікування жінка звернулася до поліції по допомогу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 ККУкраїни «Шахрайство» та розпочали заходи по розшуку зловмисника, який легко збагатився, вміло «граючи» на людській жадібності та довірливості. // Вартові еспресо

You may also like...