Поліцейські Києва розшукали 18-річну студентку, яка на початку вересня пішла з гуртожитку і не повернулась

Дівчину знайшли завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто». Наразі вона передана батькам, стосовно неї протиправних дій вчинено не було.

5 вересня нинішнього року до столичної поліції за допомогою звернулися мешканці Черкаської області. Вони повідомили про те, що їх 18-річна донька, яка навчається у київському університеті, не повернулася після занять до гуртожитку на вулиці Ломоносова і не виходить із ними на зв’язок.

Image may contain: one or more people and people standing

Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклої дівчини. Вони відпрацювали відео з камер спостереження, прилеглих до території місця її навчання та мешкання, а також опитали її знайомих, які спільно з нею проживали. Через деякий час у ході оперативних заходів правоохоронці знайшли паспорт і візитницю дівчини.

Як розповів співробітник відділу кримінальної поліції Голосіївського управління поліції Сергій Тичина, весь цей час поліцейські займалися розшуком студентки та аналізували різні версії її зникнення: 

«Завдяки відео з камер спостереження, встановлених у рамках програми «Безпечне місто», ми встановили переміщення дівчини по столиці. Останнє її місце знаходження був Труханів острів. І під час відпрацювання цієї території спільно із співробітниками управління карного розшуку нам вдалося її розшукати». 

Наразі дівчина не надає пояснень правоохоронцям, де перебувала та проживала весь цей час. Також встановлено, що відносно неї протиправних вчинків скоєно не було. Студентку передали батькам, а в подальшому з родиною працюватиме психолог для надання кваліфікованої допомоги. 

Відділ комунікації поліції Києва
Христина Кір’якова

You may also like...