Нардеп від «ЄС» Забродський складає мандат й переходить на високу посаду в ЗСУ

У Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата від “Європейської солідарності”, генерал-лейтенанта ЗСУ Михайла Забродського.

Михайло Бродський написав заяву 10 березня. У ній йдеться про складання депутатських повноважень, відповідно до пункту 1 частини другої статті 81 Конституції України, пункту 1 частини першої статті 4 Закону України “Про статус народного депутата України”.

У постанові Верховної Ради наголошується про припинення достроково повноважень Забродського.

Партія “Європейська Солідарність”, понад дві з половиною тисячі членів якої боронять країну в лавах армії, вітає рішення про призначення Михайла Забродського на високу посаду в керівництві ЗСУ.

Де-факто генерал Забродський, Герой України ще з 2014 року, легендарний командувач ДШВ і комбриг 95-ї бригади, повернувся до війська з перших же днів повномасштабного вторгнення.

“Тепер настав момент, коли він має повною мірою зосередитися на службі, посилити стратегічний потенціал ЗСУ і сприяти разом з Валерієм Залужним та іншими воєначальниками успіху вирішального контрнаступу на русню. На фронті він зараз дійсно куди потрібніший, бо такі досвідчені та сміливі воїни як Михайло – на вагу золота. Такими як він пишалася би будь-яка команда”, – пише пресслужба партії.

“Європейська Солідарність” вітає українців з цим призначенням. У партії переконані, що генерал Забродський виправдає довіру і справдить усі наші найкращі сподівання.

“Цілком природно, що, згідно з законом, Забродський складає депутатський мандат, і в цьому рішенні ми його також підтримаємо. “Європейська Солідарність” своєю чергою і надалі всім чим може на фронті і в тилу працюватиме на перемогу”, – запевнили у партії. // “Прямий”

You may also like...