В «Слузі народу» трохи озвіріли від вояжу свого депутата Колі Тищенко на пляжі Таіланду під прикриттям зустрічі з громадою, хочуть повиганяти звідусіль

В парламентській фракції партії “Слуга народу” хочуть повиганяти свого депутата Колю “Котлету” Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» та виключити його зі складу  фракції.

Сьогодні з’явилась інформація, що “Слуга народу” Микола Тищенко організовує у Таїланді “зустріч із представниками української громади”. Про це повідомили в українському посольстві цієї країни.

Нардеп Тищенко поїхав до Таїланду під час війни: "операція Пхукет"

На днях президент заборонив чиновникам і депутатам виїжджати за кордон, якщо це не службове відрядження. Тищенко вірішив що й ця витівка зійде йому з рук, як і попередні “зашквари” з наплючанням на карантин, та вояжі під час війни по країнам ЄС, теж нібито для зустрічей з громадами.

Але схоже що терпіння навіть самих “слуг” лопається. Голова фракції “слуг” у ВР Давід Арахамія вже анононсував декоративні кари:

“Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни.

Тому готуємо ряд кадрових рішень:

1. Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу».

2. Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції.

3. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії «Слуга Народу».

Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що.

Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни.”

Перший варіант туризму, через який їдуть до Таїланду, звичайно ж – пляжний відпочинок на березі моря. Основні пляжні курорти Таїланду – Паттайя, а також красиві острови Пхукет і Ко Чанг.

А ви не чули про Таїландський котел, ні? А Коля Тищенко мужньо тримає там оборону!” – пишуть українці в Facebook.

Згодом, як повідомила очільниця парламентської фракції “Слуга народу” Олена Шуляк, нардепа Миколу Тищенка вже виключено з партії “Слуга народу”.

“Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії “Слуга народу”, ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з Партії”, – йдеться в заяві Шуляк.

You may also like...