Посол Вірменії в Росії Вагаршак Арутюнян віддав шану російським вбивцям та ґвалтівникам

аосол вірменії

У вівторок посол Вірменії в Росії Вагаршак Арутюнян під час поїздки до російського міста Курськ поклав квіти до каменю «на честь воїнів, які загинули у спеціальній військовій операції». Арутюнян, ймовірно, став першим представником іноземної держави, який «вшанував пам’ять» знищених в Україні російських загарбниках які в лавах російської армії, що вторглася в Україну, вбивали та ґвалтували українців.

Відео покладання квітів до пам’ятного каменю загиблим учасникам вторгнення в Україну  опублікувало РІА «Новини», повідомляє видання Агентство. На ролику видно, що Арутюнян   поклав букет до пам’ятника тим хто вчиняв геноцид в Україні, а й після цього вклонився йому. Також послу показали експозицію, присвячену вбитому в Україні окупанту Артуру Лапшину, якому  дали звання Героя Росії.

  • Інше держагентство ТАРС у замітці про відвідання Курська згадало покладання квітів на меморіалі пам’яті загиблих у Велику Вітчизняну війну, але про залишений букет біля каменю на честь учасників вторгнення в Україну повідомляти не стало.
  • Агентству не вдалося знайти інших випадків, коли представник зарубіжної держави покладав квіти до відкритих у Росії пам’ятників війні з Україною. 

You may also like...