У США вантажне судно знесло міст. Рятувальники шукають зниклих людей (відео)

У портовому місті Балтимор у США контейнеровоз врізався в опору великого мосту, через що проїзна частина там розкололася в кількох місцях і впала у воду. Рятувальники шукають щонайменше сімох людей у воді.

Про це пише AP.

Аварія сталася вночі проти 26 березня за місцевим часом. Близько 1:30 надзвичайники отримали дзвінок із повідомленням про те, що корабель, який відпливав із Балтимора, зіткнувся з колоною на мосту.

Унаслідок зіткнення міст імені Френсіса Скотта-Кі в Балтиморі завдовжки 2,57 кілометра обвалився у воду, а разом із ним — кілька транспортних засобів, які на ньому перебували.

Судно під назвою «Далі» прямувало з Балтимора в Коломбо (Шрі-Ланка), за даними Marine Traffic. Воно йшло під прапором Сінгапуру, повідомила радіостанція WTOP із посиланням на старшину Метью Веста з берегової охорони в Балтиморі.

Агентство AFP з посиланням на пожежну службу повідомляло, що у воді перебували до 20 людей. Утім, офіційно рятувальники повідомили, що шукають у воді щонайменше 7 людей.

За даними буя, який збирає дані для Національного управління океанічних і атмосферних досліджень, температура у воді у цей час була близько 8 градусів за Цельсієм. // hromadske

You may also like...