Інформація ДАІ м. Києва

 Як повідомили «УК» Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, За 30 – 31 липня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1197 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 668; створення аварійної ситуації – 6, керування в стані алкогольного сп’яніння – 106. За вихідні зареєстровано 9 ДТП в яких 12 осіб отримали травми.

Незаконні заволодіння автотранспортом:  у суботу – Голосіївський р-н а/м «TOYOTA PRADO», сірого кольору, 2008 р.в., д/н АА6694КР.
Співробітниками ДАІ виявлені та затримані 2 авто, що знаходились в розшуку: «Мерседес-Бенц», «Фольцваген- Пасат».
 
 Інспекторами ДАІ затримані 4 особи, які знаходились у розшуку за скоєння злочинів. Співробітниками ДАІ Оболонського р-ну виявлений та затриманий а/м «БМВ-540», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 29.07.11 по вул. Полярній 19-б. До райуправлінь міліції за спробу дачі хабара доставлені 2 водії, перевезення та зберігання наркотичних речовин – 6 чоловік, хуліганство – 8, підробка документів – 4 , порушення правил зберігання мисливської зброї – 1.
 
З настанням літніх канікул більшість дітей проводить час на дитячих майданчиках та вулицях міста.Несподівана поява малюка на велосипеді, скейті, роликах – не рідкість, особливо у дворах будинків. А поведінка дітей не завжди буває передбачуваною. Тому Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням бути пильними та обережними під час керуванням транспортними засобами. Не забувайте, що на вулицях діти! Дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте швидкість. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 

 

You may also like...