До уваги водіїв! Інформація ДАІ м. Києва

У п’ятницю, 21 вересня співробітники столичної ДАІ виявили 549 водіїв порушників. Найбільш розповсюдженим порушенням залишається перевищення швидкості. Лише минулу добу було виявлено – 240. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння затримано – 39 водіїв, невиконання дорожніх знаків та розміток- 29, без необхідних документів – 43, порушення правил проїзду перехресть -11.

  ДАІ Києва звертає увагу водіїв на те, що в столиці з 19 вересня по 14 жовтня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Залізничний переїзд! Лише за минулу добу за порушення правил проїзду залізничних переїздів до відповідальності притягнуто 16 водіїв. Крім того, в столиці  триває комісійне обстеження під умовною назвою «ДОРОГА» експлуатаційного стану утримання дорожньо-транспортних споруд і вулично-дорожньої мережі, в межах міської смуги, об’єктів  дорожнього сервісу, а також облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, тощо.     

            За минулу добу зареєстровано 1 ДТП ( наїзд на пішохода), в яких 1 особа отримала травми.

           Незаконних заволодінь автотранспортом не зареєстровано.

Співробітниками ДАІ було виявлено 6 автівок,  що знаходились у розшуку. Зокрема, в Деснянському районі інспектори ДАІ затримали чоловіка, який скоїв крадіжку трьох коліс з автомобіля «ВАЗ-2108».  Громадянина доставили до районного управління міліції.

           Також до райуправління міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 4 особи, за нанесення тілесних ушкоджень-1.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Столична Державтоінспекція інформує, що у зв`язку з проведенням реконструкції транспортної розв`язки на Поштовій площі з 22 год. 16 вересня 2012 до 25 травня 2013 року буде внесено зміни в організацію дорожнього руху транспорту, а саме:
– закрито правий поворот з Боричівого узвозу на Набережне шосе в напрямку мосту «Метро»;
– закрито лівий поворот з Набережного шосе на Боричів узвіз в напрямку вул. Сагайдачного;
– закрито правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вул. Сагайдачного. 

Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених. 

УДАІ м. Києва

You may also like...