Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 197 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського РВ надійшла заява від жителя Роздільнянського району щодо вжиття заходів до малознайомої жінки, яка під приводом відправки його у рейс, заволоділа грошима у розмірі 800 доларів США. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку було викрито 39-річну одеситку, яка зізналась у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та відпущена під зобов’язання.

До Київського РВ звернулась із заявою 29-річна одеситка щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка на вулиці відкрито заволоділа її сумкою, заподіяв збиток у розмірі 1700 грн. Вжитими заходами викрито одеситку, 1993 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами викрито 41-річну жительку Одеської області, яка шахрайським шляхом під приводом купівлі квартири, заволоділа грошовими коштами в розмірі 16 000 гривень у 48-річної Людмили. Жінка зізналась у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та відпущена під зобов’язання. За дані діяння законодавством передбачено покарання згідно статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від одесита про вжиття заходів до невідомих осіб, які відкрито заволоділи мобільним телефоном його неповнолітнього сина. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції викрито 19-річного та двох 16-річних жителів району, від яких надійшли правдиві свідчення про вчинення вказаного кримінального правопорушення. Викрадений телефон вилучено.

До Малиновського РВ надійшла заява від Сергія, 1991 р.н., про те, що невстановлений зловмисник під приводом продажу автомобілю, заволодів його грошима в сумі 4500 грн. Вжитими заходами було викрито Олександра, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 24-річного мешканця Іллічівська, який у листопаді минулого року викрав з автомобіля, що належить Максиму, 1973 р.н., авто магнітолу.

Працівниками Савранського РВ викрито жителя смт. Саврань, 1979 р.н., який зберігав у своєму домогосподарстві 950 г марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...