У столиці квартирантка з Черкащини зарізала хазяїна квартири

Між орендодавцем та квартиранткою сталася сварка, у розпалі якої жінка схопила ножа та вдарила опонента у ногу. Від отриманої травми чоловік помер. За скоєне фігурантці загрожує до десяти років позбавлення волі.

До чергової частини Подільського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення, що на вулиці Пуща-Водицька від ножового поранення помер чоловік. На виклик виїхали наряди патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, яка провела огляд місця події.

убивство

Як повідомив начальник Подільського УП ГУНП у м. Києві Владислав Іщенко, під час розпиття алкогольних напоїв між жінкою, яка винаймала кімнату, та власником приватного будинку, стався конфлікт. У розпалі зловмисниця схопила ніж та вдарила у ногу чоловіка, котрий від отриманої травми помер.

«Підозрювану ми затримали на місці події та доставили до управління поліції. Це – 38-річна уродженка Черкащини, яка зізналася у вчиненому злочині», – повідомив Владислав Іщенко.

Слідчі Подільського управління поліції оголосили жінці повідомлення про підозру у скоєні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. За скоєне зловмисниці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва
 

You may also like...