Летів під 150 км/год. П’яний водій «Опеля» влаштував ДТП за участю кількох авто на столичній Троєщині (фото)

У неділю, 19 січня 2020 року, на вулиці Радунській, що на території Деснянського району міста Києва, у карколомній ДТП зіткнулися відразу декілька транспортних засобів

Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

На изображении может находиться: на улице

Як розповів водій автомобіля Subaru Forester, він зупинився на перехресті і очікував дозволяючого сигналу, як раптом із зустрічної смуги на шаленій швидкості, під 150 км/год вилетів автомобіль Opel Omega. Він врізався по дотичній у “Субару”, пошкодивши лівій бік “японцю”, після чого некерований “Опель” продовжив і врізався у ГАЗель, що рухалася у попутньому з ним напрямку.

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Від удару в зад ГАЗель стала на два колеса її розвернуло у бік тротуару і вона врізалася передньою правою частиною у стовп, після чого перекинулась на бік.

На изображении может находиться: один или несколько человек, автомобиль и на улице

В цей час “Опель” після зіткнення з ГАЗелю продовжив рух, вискочив на бордюрний камінь, далі – на зелену зону і зупинився у дереві.

За словами водія “Субару”, коли вони підбігли до деформованої машини порушника, то побачили в ній молодого чоловіка років 20-ти з травмою голови і ока. Як наголошують свідки, молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння і був агресивно налаштований. Його госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості, де він також має пройти тест на алкоголь.

Зазначимо також, що свідки пригоди витягли з перекинутої ГАЗелі водія, для цього довелося розбити лобове скло. На щастя, він відбувся лише ссаднами, забоями і подряпинами і від госпіталізації відмовився.

На місці працюють патрульні поліцейські, які чекають прибуття слідчо-оперативної групи.

Слід зазначити, що стрілка спідометра Opel Omega застигла на позначці 110 км/год і, звісно, це не “чорний ящик”, але певне уявлення про швидкість “Опеля” дає…

You may also like...