У Оболонському районі Києва затримали хуліганів, які вчинили погром у гральному закладі

Двоє зловмисників вчинили погром у закладі та побили його співробітника. За фактом події розпочато кримінальне провадження.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маршала Тимошенко у приміщенні закладу невідомі б’ють працівника та трощать меблі. На місце події відразу виїхали працівники поліції охорони та слідчо-оперативна група.

Зі слів потерпілого, опівночі до зали зайшли двоє чоловіків напідпитку та почали грубо розмовляти з персоналом. Коли їх попросили вийти, вони накинулися із кулаками на адміністратора, а потім почали бити меблі і техніку.

Правоохоронці перевірили найближчі розважальні заклади і вулиці та виявили двох осіб, схожих за описом. Правопорушниками виявилися киянин та уродженець Донецької області, один із них уже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічний злочин.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...