У столиці чоловік допоміг правоохоронцям затримати зловмисника, який пограбував водія маршрутки

Зловмисник скористався тим, що чоловік відволікся, і забрав у нього більше двох тисяч гривень. Дії зловмисника помітив колега потерпілого, який наздогнав його та передав працівникам поліції охорони. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий забрав гроші у водія маршрутки. На виклик прибула слідчо-оперативна група та працівники поліції охорони.

На місці події працівники поліції встановили: зловмисник скористався тим, що водій маршрутки відійшов,  а відтак забрав більше 2000 виручки. Втекти підозрюваному далеко не вдалося, його неподалік зупинив колега потерпілого.

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 23-річний киянин, із кишені якого слідчі вилучили гроші.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєне чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...