В столиці черкаський будівельник влаштував бордель широким спектром послуг

В Печерському районі столиці співробітники відділу зі злочинами проти моралі викрили так званий бордель з доволі широким спектром послуг. Протизаконний бізнес на початку цього року організував 35-річний мешканець Черкаської області. Будівельник за освітою, він вирішив не обмежувати себе в прибутках, і до стандартного звідництва клієнта з повією додав можливість отримання на згадку такого собі «домашнього відео».

Чоловік розповів оперативникам, що штат повій постійно змінював. Охочих працювати з ним підбирав просто на вулиці. Як правило, це були дівчата, що вже мали досвід роботи в секс-індустрії. Спочатку працівниці лише надавали сексуальні послуги. Половину від свого заробітку вони віддавали затриманому за пошук клієнта, квартиру та охорону.

Вартість однієї години кохання обходилась клієнтові близько тисячі гривень, та бажаючих скористуватись послугами дівчат від цього менше не ставало. Тим паче, що для постійних, перевірених клієнтів організатор борделю пропонував додаткову "VIP" послугу – відеозйомку палкого кохання з її подальшою обробкою. Ціна договірна, якість гарантовано.. В середньому година інтимних послуг з відеосупроводженням обходилася любителям "полунички" в 1500 гривень.

Вже через 2 місяці бізнес почав приносити власнику надприбутки. Адже співробітниці додаткової плати за акторську майстерність не отримували, хоча і знали про відеозйомку та її подальше використання. До того ж, як не дивно, нова послуга швидко набула популярності – навіть реклама не знадобилась.

Та про нововведення винахідливого підприємця і його бізнес оперативним шляхом  дізнались правоохоронці. Саме вони і припинили діяльність борделю та по сумісництву порностудії.

За даним фактом слідчим відділом Печерського райуправління розпочато кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального Кодексу України – створення або утримання місць розпусти і звідництво. А ось творчий підхід організатора протизаконної діяльності та його новаторська "VIP" послуга в чинному законодавстві розцінюється як виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів – стаття 301 Кримінального Кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві

 

You may also like...