Під Львовом розстріляли BMW кримінального авторитета на прізвисько «Джонік», він госпіталізований (оновлено)

Сьогодні, 12 червня, близько 11:00 на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про стрілянину, що сталась у селищі Сокільники, Львівського району.

Про це повідомляє  поліція Львівської області. “У Львівській області поліцейські вживають заходів для затримання зловмисника, який обстріляв автомобіль BMW. Внаслідок події вогнепальні поранення отримав водій автомобіля – він госпіталізований”, – йдеться у повідомленні.

На місці події працюють оперативники карного розшуку, слідчі, криміналісти та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

***

З власних джерел у правоохоронних органах ZAXID.NET стало відомо, що напад трапився на кримінального авторитета Джоні Балога (прізвисько «Джонік»). Журналіст Тарас Середич у своєму телеграм-каналі опублікував фото з місця стрілянини, зазначаючи, що поранений був у авто BMW X6.

Спеціальна поліцейська операція для встановлення та затримання нападника триває.

За даними бізнес-пошукової системи YouControl, громадянин Грузії Джоні Балог є приватним підприємцем та займається наданням в оренду нерухомого майна, його ФОП зареєстрований у Львові у 2022 році. На порталі YouControl вказано, що він із Олегом Павленком є співзасновниками ГО «Розвиток демократичного суспільства», також Балог був серед кінцевих бенефіціарних власників ТзОВ «Добре паливо ЛТД». Наразі власниками компанії є Олег Павленко та Любомира Русиняк.

You may also like...