Правоохоронці затримали чоловіка за пограбування киянина в Солом’янському районі

Зловмисник у сквері підійшов до подружньої пари та декілька раз вдарив чоловіка, відібравши його мобільний телефон та гаманець з грошима. Нападника затримано, йому повідомили про підозру, фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

До Солом’янського управління поліції звернулась місцева мешканка, з повідомленням про те, що побили та пограбували її 42-річного чоловіка. За вказаною адресою виїхали співробітники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу для встановлення обставин події.

Правоохоронці встановили, що потерпілий разом з дружиною відпочивав у сквері та до нього підійшов невідомий, який декілька раз вдарив киянина й відібрав його мобільний телефон та гаманець з грошима. Під час проведення першочергових розшукових заходів оперативні співробітники знайшли зловмисника та виявили в нього ґаджет потерпілого, який вилучили у якості речового доказу. Раніше судимого місцевого мешканця, 1999 року народження правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури слідчі повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному. Санкція інкримінованої статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...