Поліцейські затримали 18-річного одесита за підозрою в спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмістянину

Зловмисник нещадно побив потерпілого через плітки, які почув від третіх осіб. Правоохоронці оперативно розшукали правопорушника. Йому загрожує ув’язнення.

Подія сталася вночі в одному з будинків у Хаджибейському районі міста. Вживши алкогольні напої, 18-річний одесит згадав 32-річного знайомого, який нібито, за чиїмись розповідями, образливо висловлювався щодо нього та його матері. Молодик пішов додому до чоловіка, викликав його в коридор і побив руками й ногами.

Після скоєного правопорушник пішов геть. «Швидку» постраждалому викликала співмешканка. Лікарі госпіталізували чоловіка та сповістили про нього поліцію.

Потерпілий був у важкому стані і не міг сказати, хто його побив. Втім, в ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські того ж дня встановили зловмисника і розшукали його за місцем мешкання у Київському районі міста.

«Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, тобто умисних тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння. Згідно із санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, за цей злочин передбачене покарання до восьми років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси», – повідомила слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Лариса Соколова.

Одеське районне управління поліції № 1

You may also like...