На Миколаївщині затримали трьох зловмисників, які знущались з чоловіка, а потім підпалили його

Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Повідомлення до поліції про те, що до реанімаційного відділення госпіталізовано 34-річного чоловіка з опіками тіла, надійшло вчора, 9 вересня.

У ході зʼясування обставин отримання тілесних ушкоджень чоловіком, поліцейські встановили, що подія сталась ввечері 8 вересня у селі Зайчевське Мішково-Погорілівської громади Миколаївського району.

34-річного потерпілого зловмисники побили, посадили в авто та відвезли у поле. Там забрали у нього телефон, облили чоловіка фарбою, обсипали пір’ям та підпалили. Після чого погасили вогонь, та відвезли його додому, де і покинули.

У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили причетних до злочину осіб та затримали трьох чоловіків 37, 35 та 18 років у порядку ст. 208 КПК України.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 4 Миколаївського районного управління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» та ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану».

Підозрюваним загрожує до десяти років ув’язнення.

Нині вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

You may also like...