Мешканець Миколаївщини побив до смерті та закопав у лісосмузі співмешканку

Під час сварки чоловік завдав тілесних ушкоджень співмешканці, а коли виявив, що вона померла, вирішив приховати сліди злочину, закопавши її тіло у одній із лісосмуг. За умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, зловмиснику загрожує до 10 років увʼязнення.

9 жовтня до поліцейського офіцера Мигіївської громади звернулась місцева мешканка із заявою про зникнення її 45-річної сестри, яка проживає у селі Бандурка. Заявниця повідомила, що упродовж декількох тижнів її родичка не виходить на зв’язок і де вона може перебувати невідомо.

У ході проведення першочергових слідчо-розшукових дій слідчі та оперуповноважені Первомайського райвідділу поліції за участі фахівців кримінального аналізу обласного главку поліції Миколаївщини встановили, що до зникнення розшукуваної причетний її 46-річний співмешканець.

Поліцейські з’ясували, що між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого зловмисник наніс жінці декілька ударів стільцем по голові, після чого поїхав. Через деякий час чоловік вирішив перевірити як себе почуває співмешканка, тож поїхав знову до будинку. Там фігурант виявив, що жінка лежить на підлозі без ознак життя. Щоб приховати сліди злочину та уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник завантажив тіло у багажник свого авто, вивіз у лісосмугу неподалік села та закопав. Знаряддя злочину викинув неподалік місця поховання.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої». Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Триває досудове розслідування.

Первомайський районний відділ поліції

You may also like...