Псевдо-біженці з України – це звичайні жульмани-регіонали

Сергій Латарцев, біженець з України, якого тут начебто ображали бандерівці та спалили офіси, насправді не мав ні роботи ні житла, залишив на призволяще вмираючу матір, обчистив касу партії регіонів на 20 тис гривень, з пістолетом пограбував чоловіка нової дружина на 6 тисяч доларів.

Російські телеканали розтрубили в ефірі як вони зустрічали першу родину біженців з України, так звану сім’ю Латарцевих. Їх зустрічали на вокзалі з квітами, вони вступали на мітингу на підтримку приєднання Криму, їх приймав на чай з тістечками губернатор.

Щоб потрапити до Росії ця українська родина написала відкритого листа губернатору Ульяновська:

Марія Латарцева: "Ситуацию у нас можно назвать коротко — цирк и клоунада, правда, клоуны вооружены огнестрельным оружием, и на местах от их рук погибают люди. Так называемые «бойцы» «Правого сектора» беспредельничают и мародерствуют. Они охотятся, в основном, ночью, на мирных людей, и откровенно грабят их, используя ситуацию в своих целях." ..  Помогите нам, пожалуйста, дорогие россияне! Сейчас к власти в нашем городе пришли бандеровцы во главе с Сашей Белым, руководителем «Правого сектора» и координатором националистического движения в Западной Украине. … «Гауляйтер Западной Украины» Александр Музычко обложил податью предпринимателей Ровно и даже госорганы, в том числе, правоохранительные, а после того, как он уволил новопризначенного начальника областной МВД, новый глава госадминистрации вчера, на так называемом «народном вече», согласился сотрудничать с «Правым сектором». Наша семья волею случая попала в личные враги Саши Белого, так как в ответ на предложение «покаяться», мы заявили, что имеем свои убеждения, уважаем убеждения других и требуем уважения к нам. "

Сергій Латарцев"Антиконституционные перевороты, совершенные фашистскими молодчиками на Западной Украине, привели к полному захвату органов власти, ведомств, силовых структур и полной потере любого контроля со стороны законной власти над происходящими процессами. Новые органы самоуправления, называющие себя «народными радами», при помощи боевиков из «народной самообороны» вершат суды Линча над всеми русскоязычными и инакомыслящими, процветает мародерство и избиение мирных людей. Обладая информацией об адресах и телефонах граждан, «черные сотни» составляют списки смертников и начинают их планомерное преследование, уничтожая имущество, избивая и унижая всех, кто не поддерживает фашистский режим и не провозглашает бандеровские лозунги. …Моей семье постоянно угрожают, а после начала рейдов «черных сотен» мы вынуждены скрываться у знакомых, избегая смерти. Нас уже дважды грабили, избивали, под дулом автомата «купили» у нас машину, а телефонные угрозы слились в один сплошной звонок. Я не олигарх, ко мне в дом не приходят с видеокамерами и днем, а приходят ночью и с автоматами, о таких, как мы, не пишут в новостях, а тихо закапывают на помойке….Уважаемые господа, прошу Вас о помощи! Мы уже потеряли все материальное, у нас остались только наши жизни."  ulpressa.ru 

Фото: er73-pressa.livejournal.com

Так сталося що герой цих відео Сергій Латарцев мій колишній родич з міста Костопіль Рівненської області. Він був чоловіком моєї двохрідньої сестри. 6 років тому він залишив родину, дружину, сина-студента і хвору помираючу матір в маленькій однокімнатній квартирі. Знайшов собі коханку з двома дітьми. З ними поїхав на заробітки в Київ – прислуговували київським багатіям,він водій вона няня-кухарка. Потім подалися в Крим в Артек, вона вихователем він у відділ транспорту. Останні півроку наче жили в Рівному зайнялися розведенням собак на продаж.

(На фото колшня дружина Сергія Латарцева – Олена Боровик, як то кажуть "у шоці") Видео: tsn.ua

Перед тим як покинути дружину Серігй Латарцев став членом партії регіонів (в нашому регіоні дуже тяжко знайти нормальних людей в ряди цієї партії тому для шахраїв це чудова нагода побудувати кар’єру), але викравши партійну касу (20000 грн наче) втік. Перед поїздкою на Росію Латарцев з новою дружиною, озброєні вдерлися до колишнього чоловіка нової латарцевої і відібрали в нього 6 тисяч доларів. Саме за ці гроші купили шуби і порядний одяг в якому приїхали просити притулку. Єдиний рідний син Сергія – порядний офіцер української армії, якому тепер соромно за батька. 

(На першому фото ЛАтарцев у військовій формі в РАГСІ, на іншому із сином військовим) 

Автор: Роман Сухан, Телекритика

You may also like...