Луцк: бешеный водитель маршрутки угрожал пассажиру убийством (видео)

Здравствуйте. Я живу в г. Луцк, Волынская область. Сегодня около 9 утра, выпрыгнув прямо из-за руля, на меня напал водитель маршрутного такси: ему не понравилось…

Здравствуйте. Я живу в г. Луцк, Волынская область. Сегодня около 9 утра, выпрыгнув прямо из-за руля, на меня напал водитель маршрутного такси: ему не понравилось… 

… что я пытался рассмотреть данные автобуса в талонах на лобовом стекле. Прилагаю текст своей жалобы городскому голове Н.Я. Романюку и прошу опубликовать его на вашем ресурсе: хамство со стороны водителей ООО «ВТП Санрайз» у нас дело вполне себе обычное, но с подобной дикостью за рулём я сталкиваюсь впервые. Становится жутковато от мысли о том, что на пути такого дикаря в тот момент, когда он будет материть другого пассажира, может оказаться моя супруга или маленькая дочь. Внизу указываю своё имя, но прошу его не публиковать ввиду того, что водитель угрожал мне убийством (вот так и сказал – я когда буду не за рулем и тебя встречу – зарежу).

При обыске полицейские обнаружили, что входная дверь и стены дома обклеены снимками красоток, а также порнографическими изображениями. Кроме того, были найдены препараты для повышения мужской потенции типа «могучий хан». В полиции считают, что мысль обратить девушку в секс-рабство пришла в голову разнорабочему под влиянием порнографических интернет-материалов.

18-летняя секс-рабыня сбежала от насильника, перерезав путы пилочкой для ногтей

Фрагмент видеозаписи поведения дикого водителя: 

Текст подготовленной жалобы:
 
«Сьогодні, 25 березня 2013 р. приблизно о 8.40 год. на зупинці «Автостанція №2» я сів до маршрутного таксі №12, що рухалося в напрямку «Новий ринок» — «вул. Карбишева». Ще задовго до потрібної мені зупинки я звернув увагу на неврівноважену поведінку водія за кермом: він двічі нецензурно висловився в адресу пасажирів, які на його думку невчасно натиснули кнопку сигналу про зупинку, без потреби різко гальмував, на пр. Волі набрав швидкість більше 80 км/год. Потім, саме через цю обставину, а також через те, що я сидів поруч із водієм, я виразно попросив його зупинитися на зупинці «вул. Декабристів», щойно маршрутне таксі почало рух від попередньої зупинки – «гот. Лучеськ». 
 
Проте водій на зазначеній зупинці не зупинив автобус, а на моє нагадування почав нервувати та голосно кричати, що він нічого не чув. Я вирішив продовжити рух в даному маршрутному таксі з тим, щоб записати дані про перевізника та автобус, але на мою спробу подивитися прикріплені на лобовому склі та закриті брудною плівкою документи, водій зреагував неадекватно, спробував вдарити мене по руці, а коли побачив, що я здійснюю відеозйомку мобільним телефоном, різко загальмував та почав вимагати, щоб я вийшов із автобуса. Я відмовився, він продовжив рух до зупинки «18 школа», де зупинився так, що вірогідно створив перешкоду руху транспорту, оскільки я бачив і чув (і це є на фрагменті відеозапису, розміщеному мною в мережі Internet) як він нецензурно лаявся до водіїв, що сигналили ззаду. Після зупинки водій вийшов з-за керма, увійшов в салон через передні пасажирські двері та почав вимагати, щоб я покинув салон. Я відмовився, на що він голосно лаючись і погрожуючи пішов на місце водія. Там він продовжував лаятися, погрожувати, що відвезе мене на кінцеву зупинку (КРЗ) і там зробить щось погане, а після початку руху взяв телефон і почав комусь дзвонити та вимагати їхати «на КРЗ». Оскільки я сприймав його погрози реально та побоювався за власне життя, то вирішив все-таки вийти з автобуса. 
 
Я зміг це зробити лише скориставшись кнопкою аварійного відкриття дверей на зупинці «Міська лікарня», де вийшов та пішов через дорогу в напрямку ЛМКЛ. Будучи вже на зупинці з протилежного боку вулиці, я почув ззаду голосну нецензурну лайку та, оглянувшись, побачив що мене доганяє водій. При цьому автобус із пасажирами він залишив прямо посеред дороги. Підбігши до мене, він схопив мене за руку, спробувавши вирвати з руки телефон, потім кілька разів намагався вдарити кулаком в обличчя, проте мені вдалося ухилитися та піти на територію ЛМКЛ. Там водій мене переслідувати з невідомих причин припинив — вірогідно, згадавши про автобус, який він разом з пасажирами та виручкою залишив на дорозі.
 
Вважаючи поведінку водія безумовно неприпустимою, а самого водія — таким, що становить суспільну небезпеку, керуючи транспортним засобом — джерелом підвищеної небезпеки, як для пасажирів автобуса, так і для пішоходів, прошу вас уважно вивчити питання про можливість подальшої роботи даного громадянина водієм маршрутного таксі».
 
Читатель «УК» (именем, фамилией и контактными данными потерпевшего от произвола со стороны водителя редакция располагает).

You may also like...