За півроку 40 разів здавав чужу оргтехніку в ломбард і жодного разу її звідти не забрав

Чоловік, якого затримали співробітники Голосіївського райуправління міліції, здивував навіть досвідчених правоохоронців. Маючи три вищі освіти (одну з яких отримав у Германії), родину, домівку та хорошу роботу, зненацька розпочав новий бізнес – шахрайський.

Почалося все з березня цього року. Освічений громадянин влаштувався до одного з модельних агентств Києва, адже був до того ж іще й непоганим фотографом, а при цьому додатково працював у сфері комп’ютерних технологій. Всюди робота була хороша, але платні йому все одно не вистачало. І почав він потроху… виносити оргтехніку, яка належала модельному агентству, та здавати її в ломбард. За півроку виніс декілька фотоапаратів, ноутбуки, відеокамери.

Потім переключився на своїх знайомих. Брав їхню оргтехніку, начебто для ремонту, і також здавав у ломбард. При цьому запевняв, що, тільки-но відремонтує, одразу все поверне. Цікаво, що майже всі, кого він у такий спосіб ошукав, вірили йому до останнього. А нарешті розібравшись, почали звертатися до міліції. Чоловіка затримали. Тепер з ним працюють у Голосіївському райуправлінні міліції. Порушено кримінальну справу. 

Юля Мусташ, ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

 

You may also like...