Колишній засуджений вбив свого «товариша» за те, що він знущався над ним у дитинстві

Колишній 24-річний засуджений вбив старшого від себе на 10 років багатодітного батька за те що той знущався над ним у дитинстві. Через 20 хвилин після повідомлення про злочин наряд внутрішніх військ затримав вбивцю.

Випадок стався у четвер 21 жовтня 2010 року у місті Ужгороді. Чоловіки деякий час сиділи у барі та випивали. Опісля вийшли на вулицю покурити. Там між чоловіками виникла суперечка. В розпалі сварки вбивця рвонув додому, взяв там два ножі підбіг до товариша. Між ними розпочалася бійка. Працівники кафе побачивши різанину закрили бар із середини і зателефонували до міліції. Черговий по міськвідділу негайно скерував патруль внутрішніх військ на місце злочину. У дворі біля кафе патрульні побачили мертвого закривавленого чоловіка. За кілька хвилин знайшли і вбивцю. Він біг вулицею із закривавленими ножами у руках.

«Стій!» – вигукнув старший наряду. Вбивця на мить зупинився. Цих кілька секунд і вистачило для того щоб його обеззброїти, вилучити два ножі та надіти на нього наручники. Відтак слідчо-оперативна група Ужгородського міського відділу УМВС України у Закарпатській області приступила до слідчих дій. Як розповів командир девятої патрульної роти внутрішніх військ старший лейтенант Володимир Кученик мотивом для вбивства стали спогади окремих образ, які вбивця зазнав у дитинстві від свого старшого друга. Підігрітий горілкою він не зміг стримати нападу несамовитої люті і зарізав свого колегу.

На щастя, на своєму шляху крім військовослужбовців внутрішніх військ колишній в’язень із закривавленими ножами у руках більше нікого не зустрів, інакше трагедії було б не уникнути.

 

Вадим Голуб ГЗГ та ЗМІ управління Західного ТрК ВВ МВС України

You may also like...