У Львові затримали повій «екстра-класу». З «язиковою» освітою

Закінчивши університет, подружки з Івано-Франківська вирішили не повертатись до рідних домівок. Та й працювати за набутим фахом теж не схотіли. 

Затримання відбулось минулого тижня, в одній із саун Львова. Того вечора на зустріч із клієнтами приїхало кілька дівчат.

«Давно ми таких повій не затримували, це з категорії, так званих «VIP-дівчат» – каже Олександр Чілімов, начальник сектора Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВСУ у Львівській області.

Нічними метеликами були колишні студенти філологічного факультету одного з університетів Львова. Дівчата цього року отримали дипломи, але до рідного Івано-Франківська вирішили не поспішати. Відверто зізнавались правоохоронцям, таке життя їх влаштовує. Розповідають, кілька годин роботи і тиждень можна відпочивати. «З цих міркувань, – каже Олександр Чілімов, вони й не поїхали додому. Хоча, як з’ясувалось, всі вони із заможних родин, грошей їм не бракувало».

Подружки – однокурсниці працювали обережно. Своїх номерів телефонів будь-кому не роздавали. Тільки перевіреним і добре знайомим клієнтам.

Організацію відпочинку для чоловіків узяла на себе одна з товаришок. Проти неї і порушили кримінальну справу за звідництво. На свій номер телефону дівчина приймала замовлення, а потім передавала його товаришкам. За це, з кожних двохсот доларів вони віддавали їй півсотні.

Одна з причин, чому повії не полишають своє ремесло – невеличкі штрафи, які, у порівнянні із їхнім заробітком – мізерні – від 71 гривні.

Та й інших способів заробітку, зі слів правоохоронців, такі дівчата вже не уявляють, повідомляє Уляна Сенько (ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області).

МВС України
 

You may also like...