Розлючені молодики нещадно відлупцювали чоловіка за те, що той… не відповів «взаємністю» на образу

Серед ночі в Драбівській районній лікарні пролунав телефонний дзвінок. Стривоженим голосом жінка повідомила, що на одному з темних провулків вона побачила неприємну картину,- непритомний закривавлений чоловік лежав обабіч дороги. Швидка медична допомога негейно направилась на місце кривавої знахідки. 53-річний постраждалий був доставлений до лікарні зі багаточисельними забоями тіла та голови, переламаним носом та струсом головного мозку.

Чоловік прийшов до тями лише в лікарні, де на нього вже чекали правоохоронці. Прийшовши в себе чоловік почав розповідати історію, яка підтверджувала жорстокість та не людяність нинішньої молоді.

Повертаючись додому по одній з малолюдних вуличок міста ще здаля чоловік помітив, як на зустріч йому йшли двоє молодиків, похитуючись та про щось голосно сперечались. Чоловік вирішив, – хлопці п’яні, та щоб уникнути конфліктних ситуацій зійшов на край узбіччя дороги, для того щоб молодикам не здалося, що дороги стало мало. Проте не розминулися… Один з молодиків проходячи повз чоловіка, напевно відчуваючи приплив сил після випитої горілки, зачепив плечем чоловіка. Знаючи що з п’яними з’ясовувати стосунки є вкрай нерозумним рішенням, чоловік пішов собі далі, та не вспівши ступити навіть декілька кроків відчув удар в спину, який збив його з ніг. Хлопці немов оскаженілі прийнялися лупцювати бідолаху, та на хвилі п’яної ейфорії ледь не забили його до смерті. Як закінчилося побоїще чоловік не знав, адже втратив свідомість після кількох ударів ногами по голові. Зловмисники злякавшись, що вбили людину, кинулись навтьоки.

Правоохоронці в свою чергу розпочали кропітку роботу по встановленню забіяк, причетних до побиття чоловіка. По «гарячим слідам» було встановлено, що чоловіка побили двоє мешканців смт Драбів, 20 та 24 років. Побачивши працівників міліції біля дверей своїх домівок, хлопці відразу зрозуміли з якою метою правоохоронці завітали до них, та відразу в усьому зізнались. Цікаво, що хлопці помітно зраділи коли дізнались, що бідолаха, якого вони лупцювали ще кілька години тому, залишився живий, хоча вже й не здоровий.

На даний час за побиття чоловіка хлопцям загрожує кримінальна відповідальність, тому даний випадок має стати уроком для багатьох людей, про те як не потрібно себе вести в п’яному екстазі.

 

Ковальчук Микола, ВЗГ УМВС України в Черкаській області

You may also like...