Кримінальна хроніка Житомирщини за 16 листопада 2010 року

23 злочини зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 11 з них працівники міліції вже розкрили, а саме: 3 крадіжки чужого майна, 2 грабежі, 4 випадки нелегального обігу наркотиків та інші. 

13 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

48-річний житель м. Житомира заявив до Корольовського РВ міліції про те, що із його підсобного приміщення, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено запчастини до автомобіля «Фіат Дукато». Сума збитку становить 2,5 тисячі гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у вчиненні злочину затримали 43-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

15 листопада до Володарськ-Волинського РВ звернулась 41-річна жителька району. Жінка повідомила про те, що із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 4 тисячі 200 гривень.

Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали 18-річного непрацюючого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

Минулої доби до Богунського РВ звернувся житель м. Житомира, 1980 р.н., з заявою про те, що в обласному центрі його пограбували невідомі, відкрито відібравши мобільний телефон «Соні Еріксон», флеш картку на 1 ГБ та запчастини до автомагнітоли «Кенвуд». Сума збитку становить 1,5 тисячі гривень.

Оперативники карного розшуку за підозрою у вчиненні злочину затримали двох 23-х та 25-річних місцевих жителів.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Якщо вам все-таки не вдалося уникнути зустрічі з грабіжником, відразу зверніться до найближчого відділу міліції. 85% злочинів розкриваються по «гарячих» слідах.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...