Криминальна хроніка Вінницької області за 20-21.12.2010

Криминальна хроніка Вінницької області за 20-21.12.2010 

21.12.2010

За минулу добу до органів внутрішніх справ Вінницької області надійшло 13 заяв про злочини. Вжитими заходами 7 з них розкрито «по гарячих слідах». Серед розкритих злочинів – 1 згвалтування, 2 крадіжки, 1 факт хуліганства, 2 шахрайства .

Хуліганство . 55 – річного вінничанина побив 19 – річний молодик. Це сталось вчора близько 18 години біля ресторану «Першотравневий» . Хуліганом виявився студент одного з вінницьких ВУЗів , його затримали по «гарячих слідах» працівники «Беркуту». Сьогодні він затриманий і перебуває у райвідділі міліції. За фактом хуліганства порушено кримінальну справу.

20.12.2010

За минулу добу до органів внутрішніх справ Вінницької області надійшло 11 заяв про злочини. Вжитими заходами 7 з них розкриті «по гарячих слідах». Серед розкритих злочинів – 1 факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, 1 факт нанесення тілесних ушкоджень, 2 крадіжки, 1 хуліганство, 1 злочин у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Тілесні ушкодження, що призвели до смерті. 19 грудня о 13.00 год. в одному з сіл Ямпільського району у своєму будинку з тілесними ушкодженнями в області голови було виявлено труп 37-річної господарки. В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками сектору карного розшуку Ямпільського РВ було встановлено, що тілесні ушкодження, які призвели до смерті, на ґрунті ревнощів, жінці наніс її 35-річний чоловік. Підозрюваний затриманий. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального КУ.

Тілесні ушкодження. 19 грудня о 19.50 год. в Липовецьку центральну районну лікарню з ножовими пораненнями в області черевної порожнини була госпіталізована 23-річна жителька одного з сіл району. Як з’ясувалось, тілесні ушкодження потерпілій кухонним ножем наніс її 29-річний співмешканець під час сварки. Зараз чоловік затриманий.

Хуліганство. 20 грудня о 2.00 годині з заявою до Ленінського відділу міліції звернувся 34-річний місцевий житель з заявою про те, що двоє невідомих чоловіків з хуліганських спонукань нанесли йому тілесні ушкодження. В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками патрульно-постової служби за підозрою у скоєнні злочину зловмисники були затримані. Ними виявились 22 та 26-річні непрацюючі жителі міста Вінниці.

УМВС України у Вінницькій області
 

You may also like...