Раніше засуджений харків’янин під час новорічного святкування зарізав свою дружину

Третього січня 2011 року до Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення  що в квартирі одного з будинків виявлено тіло жінки.

Прибувши на місце події, працівники міліції з’ясували, що загибла – 52-річна власниця квартири.  Тіло жінки виявив квартирант, який винаймав у неї одну з кімнат. За висновками експертів понівечене тіло загиблої пролежало близько двох днів до того моменту, як його виявили. Хто міг холоднокровно нанести жінці численні поранення та залишити помирати довелося з’ясовувати міліціонерам.

Правоохоронці в першу чергу почали розшукувати родичів загиблої: з’ясувалося що її чоловік, був раніше засуджений, та після новорічної ночі ніхто з сусідів його не бачив.

– У ході оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку Московського райвідділу міліції затримали 51-річного харків’янина – чоловіка загиблої, за підозрою у скоєнні цього злочину, – розповів начальник СКР Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області Аркадій Володимирович Глущенко.

Як пояснив затриманий, в Новорічну ніч він разом із дружиною відзначали вдома свято. Як часто буває, підігрівшись алкоголем, вони почали сваритися, в ході сварки чоловік наніс жінці колото-різані поранення кухонним ножем, від яких остання померла на місці.

Працівниками слідчого відділу Московського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області
 

You may also like...