В Києві біля ст. м. Харківська сталося ДТП за участю «маршруток» та автівки, 6 травмованих (фото)

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю ДАІ  України, 7 лютого близько 9 години ранку, на проспекті Бажана (ст. м. Харківська) сталася дорожньо – траспортна пригода за участю двох «маршруток» та автомобіля «MITSUBISHI-L200».

Автобус «БОГДАН» міжміського сполучення (маршрут «Бориспіль – Київ») рухався зі сторони метро «Позняки» у напрямку Харківської площі. За попередніми даними 42-річний водій, не вибравши безпечної дистанції скоїв зіткнення з іншим міським автобусом «БОГДАН» (маршрут ст. м. Харьківська – вул. Здолбунівська) , який рухався попереду у попутному напрямку.

Після чого зазначені маршрутні автобуси скоїли наїзд на легковий автомобіль «MITSUBISHI», за кермом якої знаходився 28-річний чоловік. Внаслідок пригоди травмовано шість пасажирів, які знаходились в автобусах «БОГДАН», що здійснювали перевезення по міжміському маршруту. Серед травмованих – один чоловік та п’ять жінок. Пасажирів з різними травмами були госпіталізовані до лікарні. Встановлено, що всі постраждалі з інших регіонів. Причини та обставини наразі з’ясовуються, триває слідство.

УК

You may also like...