Самое интересное в сегодняшнем «Разговоре со страной» Януковича «вычеркнули» из эфира

Во Львове попытались разбавить царящие сейчас в прямом телеэфире скуку и уныние с участием Януковича, но не получилось.

Пресс-служба ВЛ «Свобода» сообщает следующее:

«У центрі Львова затримали свободівців, які проводили флешмоб «Рік у ярмі»

25 лютого 2011 року у Львові біля оперного театру невідомі люди в цивільному затримали членів ВО «Свобода», які проводили флешмоб «Рік у ярмі». Кілька чоловіків спортивної статури спочатку відтиснули учасників вистави, а потім кинули на землю і вдягли кайданки голові фракції ВО «Свобода» у Стрийській районній раді Мар’янові Берездецькому.

Флешмоб проходив біля великого екрану поблизу оперного, де саме відбувалася пряма трансляція так званої «Розмови з країною» президента Януковича. На «розмову» прийшли в основному… працівники МВС.

Свободівці намагалися висловити свою позицію щодо діяльності президента міні-виставою: українець і українка йшли в ярмі, а їх поганяли Янукович, Азаров, Тігіпко.

– Видно, не такої розмови чекав президент і президентська команда, – каже голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех. – Сьогодні влада дуже добре продемонструвала, як вона «почує кожного». Нечуване свавілля – у центрі Львова, невідомі люди, в цивільному, не представивши посвідчень, затримують учасників мирної акції. Кидають їх на землю. Вдягають наручники. Гідне відзначення річниці інавгурації президента!».

Обком

You may also like...