Інформація ДАІ м. Києва

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю УДАІ м. КиєваЗа 11 березня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 2008 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 632; керування в стані алкогольного сп’яніння – 33, створення аварійної обстановки – 40. За добу зареєстровано 3 ДТП з потерпілими, в яких 1 особа загинула та 2 особи отримали травми. Серед травмованих двоє пішоходів, один з яких загинув.

Зареєстровано 1 незаконне заволодіння автотранспортом: Святошинський район автомобіль «ГАЗ-3302-288, 2010 року випуску, номерний знак ВІ 5710ВН, білого кольору. Прийняті міри розшуку. Натомість співробітником ДАІ виявлені 3 автомобілі, що знаходились у розшуку: «AUDI Q7», «RENAULT KANGOO»,   «SKODA OCTAVIA». 
 
Інспекторами ДАІ за добу було затримано 5 водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення ПДР намагався дати хабара. Так, під час несення служби в складі автопатруля ДПС ВДАІ Подільського району міста Києва по вулиці Газопровідна, 9 приблизно в 8.50 інспекторами був зупинений автомобіль «Таврія». Увагу співробітників ДАІ привернув не зовсім адекватний рух транспортного засобу, в результаті чого було прийнято рішення його зупинити.
 
Під час перевірки у водія були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння про що й показали результати тесту на алкотестері «Драгер». При складанні адміністративного протоколу водій витягнув з кишені 100 доларів США та намагався дати хабара. Інспектори від даної пропозиції категорично відмовились та зафіксували даний факт за допомогою двох пойнятих. Водія – порушника доставили до райуправління міліції.
 
Також до райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлені 2 особи, за хуліганство – 3, за шахрайство-3, за порушення паспортно-візових правил-4, за порушення правил зберігання газової зброї – 1.  
 
Водії! Будьте уважними на дорозі. При виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, дотримуйтесь безпечної дистанції і уникайте різких маневрів.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

You may also like...