Гра в нарди закінчилася кривавою трагедією

Троє жителів міста Миколаїв коротали день за грою в нарди та розпиттям спиртного. Випитого виявилося мало, а посидіти хотілося ще. Тоді один з гостей згадав, що у нього вдома є рибальські снасті. Їх всі разом і вирішили продати. Після чого застілля продовжилося.

Коли хазяїнові квартири зателефонувала мати із проханням зустріти її, він почав швидко випроваджувати гостей. На що 39-річний Геннадій почав обурено пояснювати, що нікуди йти не збирається. Між друзями зав’язалося словесна перепалка. Жодному з опонентів ніяк не вдавалося переконати суперника у своїй правоті. Тоді розгніваний гість схопив зі стола два кухонних ножа й пішов у наступ на незговірливого хазяїна.

Захищаючись, 25-річний Сергій позадкував з кухні, намагаючись при цьому вибити ножі з рук «товариша». В процесі боротьби чоловіки перемістилися в коридор, а з нього в кімнату. Зачепившись ногою за тумбочку, нападник впав на підлогу, випустивши з однієї руки ніж. Скориставшись ситуацією, 25-річний хазяїн сів зверху на супротивника та вирвав у нього друге знаряддя, раптово вдаривши нападника ножем в область грудної клітини. Отямившись, він узявся за голову і, зрозумівши, що накоїв, викликав швидку, котра надала першу медичну допомогу потерпілому.

Затриманий раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців. Як пояснює хлопець, він хотів лише залякати, як би злегка порізати нападника. Стосовно 25 – річного хлопця порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 КК України – «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

МВС України

You may also like...