У Миколаєві хлопець помстився за зґвалтування своєї сестри

Від свого товариша 19-річній Сергій дізнався, що над його двоюрідною сестрою поглумилися. Про те, що з нею сталося 15-річна дівчина мовчала два місяці.

Марина зустрічалася з Олександром. Якось хлопець зателефонував їй з проханням приїхати до нього на роботу, тому що одному було нудно. Ні про що не думаючи, дівчина погодилася, а коли приїхала там на неї чекали старший брат Олександра та двоє його друзів. Хлопець запропонував їй подивитися фільм на комп’ютері, а сам із товаришами вийшов з приміщення. Через кілька хвилин повернувшись, підійшли до дівчини й сказали, якщо та не виконає їх бажання, вони її вб’ють і ніхто про це не дізнається. Всю ніч четверо покидьків знущалися над Мариною.

На питання брата чи було це насправді, Марина підтвердила, що те, що відбулося – правда, Сергій, у свою чергу, вирішив помститися ґвалтівникам. Взявши з собою трьох друзів, озброївшись макетом пістолета ТТ та бейсбольною битою, він направився на роботу до Олександра. Розлютований брат наніс кривдникові численні ушкодження руками та битою. Під дулом пістолета змусив жертву телефонувати ще одному учасникові «оргії». Коли той приїхав, побили і його. Після цього наказали їм просити вибачення в ображеної сестри. Щоб кривдники не змогли викликати підмогу, месники відібрали в них мобільні телефони, скинули в яму мопед і пішли.

Наразі стосовно Сергія слідчим відділом Центрального райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 187 (Розбій) КК України. Марина також написала заяву до міліції. Яке покарання понесе кожен з учасників події невдовзі вирішить суд.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

МВС України

You may also like...