Забравшись до чужої оселі, зловмисники нічим не поживилися, але життя у трьох людей відібрали

Потрійне вбивство на Донеччині. Грабіжники зарізали двох літніх жінок, якій відмовились віддати пенсію. Паралізованого інваліда, який став свідком цього злочину, спалили живцем разом із тілами убитих.

Один із затриманих неповнолітній, а другий вбиває людей вже не вперше в житті.

Рятувальники виявили тіла трьох людей на гасінні пожежі у приватному будинку. В оселі проживали літній господар, його сестра та покоївка, яка доглядала за обома пенсіонерами. Чоловік через хворобу був прикутий до ліжка, тому першою версією займання було його паління в ліжку. Однак експерти спростували це припущення.

Володимир Майборос, начальник Волноваського РВ міліції:

При вскрытии было обнаружено, что у двоих женщин, которые были потерпевшими, обнаружены ножевые ранения в область грудной клетки.

Сусід як один вказали на двох чоловіків, які могли скоїти звірячий вчинок. Один з них був злодієм-рецидивістом, свого часу вбив родича господарів. За іншим родина загиблих доглядала з самого дитинства. Хлопець був із проблемної родини, на днях мав закінчувати школу. Після злочину обидва зникли.

Галина, сусідка:

Убил её племянника. Отсидел, наверное, лет 7 и вот это ж прибыл. И сюда тоже ходил. И вот этот же сосед 17-летний сюда ж был вхожий. Надо, телевизор смотрел, кормила, всё делала.

Втікачів затримали через добу – чоловіки переховувались в покинутому будинку. З їхніх слів, до помешкання сусідів вони йшли суто за пенсіями. Та коли вони потрапили до оселі, прокинулась господарка і почала кричати. Злочинці вбили її та покоївку. Свідком злочину став нерухомий хазяїн. Щоб приховати сліди вбивства, грабіжники підпалили його живцем у ліжку, після чого втекли.

Зізнався у злочині:

Нож я взял на кухне, чтобы припугнуть, а получилось так. Так что когда человек водки напьётся, то голова не соображает.

Зізнався у злочині:

Т.е. двоих человек вы убили, а одного спалили живьём. Получается так? – Получается так. – Ради чего это всё? – Мы деньги хотели взять и самогон. Но мы не шли туда убивать. – Вы нашли деньги? – Нет. И самогона тоже не нашли.

За потрійне вбивство злочинець-рецидивіст тепер сяде до тюрми довічно. Покарати так само його 17-річного подільника забороняє закон.

Зізнався у злочині:

Он живой был дядя Вася. – Это тот, который инвалид? – Да. – И что дядя Вася говорил? – Не подпаливай меня. – А ты подпалил? – Да.

kriminal.tv

 

You may also like...