Информация ГАИ Киева о угонах и ДТП на 25.05.2011

Як повідомили УК в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 25 травня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 601 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 272; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 39. За добу зареєстровано 4 ДТП в яких 7 особи отримали травми.

Зареєстровано незаконні заволодіння: Дарницький р-н а/м «BMW X-6», 2010 р.в. білий, н.з. АА 5999ІМ; Солом’янський р-н а/м «TOYOTA FJ CRUISER»,  2008 р.в., білий,  н.з. АЕ 0160АІ. Прийняті міри розшуку.
 
  Співробітниками ВДАІ Святошинського р-ну виявлено раніше викрадений автомобіль «HONDA CR V», яким незаконно заволоділи невстановлені особи у минулому році.
 
Також інспекторами ДАІ виявлені та доставлені до райуправлінь міліції автомобілі, що знаходились у розшуку, а саме: MITSUBISHI-LANCER, DAEWОO-LANOS, IVEKO-TURBO DAILY, SKODA-OCTAVIA, OPEL-VECTRA.
 
Інспекторами ДПС ВДАІ Дарницького р-ну затримано автомобіль «TOYOTA». Під час перевірки встановлено, що водій керував транспортним засобом без необхідних документів.
 
До райуправлінь міліції за підробку документів доставлено – 2 осіб; незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин – 1; навмисне пошкодження майна – 1; вантаж без документів -1.
 
Державтоіспекція Києва з 4 по 30 травня проводить комплекс заходів під назвою  «Залізничний переїзд». Співробітники ДАІ проведуть профілактичні бесіди з усіма учасниками дорожнього руху, під час яких ще раз нагадають про правила проїзду залізничних переїздів. Спеціалісти проведуть обстеження усіх залізничних переїздів столиці. При виявленні порушень вимог утримання залізничних переїздів посадовим особам спочатку видадуть приписи на їх усунення, а у випадку невиконання приписів притягнуть до адміністративної відповідальності.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.

You may also like...