У Богуславі чоловік через ревнощі зарізав коханця своєї дружини

У Богуславі, що на Київщині 33-річний чоловік після відвертої розмови із близьким знайомим своєї дружини наніс йому ножові поранення несумісні з життям. 41-річний потерпілий помер до приїзду швидкої на місці події. Ревнивого сім’янина працівники міліції затримали у власній квартирі, чоловік в усьому зізнався.

Зі слів затриманого, днями загиблий прийшов до них дому і попросив голову родини розлучитися з дружиною. Пояснивши, що він любить жінку, давно з нею зустрічається, і має намір жити разом із нею.

Дружина сказанного коханцем не заперечувала, втім і йти за ним не поспішала. На завершення неприєної розмови знайомий жінки заявив, якщо господар не дасть розлучення, жити доведеться втрьох.

Відповіді на свій ультитматум залицяльник так і не дочекався. Напевно тому й вирішив, що однієї розмови з чоловіком коханої жінки замало. Прийшовши вдруге, наполегливий коханець знову почав з’ясовувати стосунки. Але цього разу сварка переросла в бійку і закінчилася трагедією. Обурений настирливістю та нахабністю суперника чоловік наніс йому чисельні ножові поранення. Найстрашніше те, що свідком жорстокої сімейної драми стала 9-річна дитина подружжя.

Зі слів правоохоронців, дівчинка у шоковому стані. Щоб прийти до тями їй напевно знадобиться допомога фахівців. Батько ж, нажаль, має всі шанси не побачити дочку найближчі 5-7 років.

Наразі всі речові докази вилучено, працівники міліції з’ясовують всі обставини трагедії, ведеться слідство. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу з ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), санкція якої передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...