«Пінне шоу» закінчилося загибеллю 17-річної дівчини

3 липня о 01-00 до працівників міліції Вовчанського РВ зателефонували з центральної районної лікарні та повідомили про те, що до них привезли 17-річну дівчину, яку вразило електричним струмом. Медицина виявилася безсила, адже смерть дівчини, за висновками лікарів, була миттєвою.

До місця події виїхали керівники та слідчо-оперативна група Вовчанського райвідділу міліції. Працівники міліції встановили, що трагедія сталася 3 липня о 00-10 під час нічного «Пінного шоу» на танцювальному майданчику в кафе «Зустріч», розташованому в місті Вовчанськ Харківської області.

– За попередніми висновками слідства, під час шоу піна попала на сцену, на якій знаходилися дроти від електроапаратури та електропроводка, – прокоментував начальник Вовчанського РВ підполковник міліції В’ячеслав Гармаш. – Виникло замикання, внаслідок чого електричним струмом уразило дівчину, яка танцювала на цементній підлозі босоніж. Постраждалу терміново повезли до центральної районної лікарні. Проте врятувати дівчину не вдалося, тому що її смерть настала миттєво.

З місця події правоохоронці вилучили радіоапаратуру, електрообладнання для проведення нічного шоу, зразки піни, взуття потерпілої, рекламну об’яву про проведення «Пінного шоу».

На сьогодні на місці нещасного випадку проводять дослідження інспектори енергонагляду. Слідчі Вовчанського РВ встановлюють обставини трагедії.

ГУМВС України в Харківській області

You may also like...