Інформація ДАІ м. Києва на 19.08.2011

За 18 серпня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 598 порушень ПДР, з них найбільш характерні: створення аварійної обстановки – 4, перевищення швидкості – 223; порушення правил дорожнього руху пішоходами – 143, керування в стані алкогольного сп’яніння – 39. За добу зареєстровано 4 ДТП в яких 5 осіб отримали травми.

Інспекторами ДПС ДАІ затримано водіїв автомобілів: «КАМАЗ-53212» та «DAF-85 CF380», які перевозили вантажі (МАФи) без необхідних документів. Водіїв доставлено до райуправлінь міліції. Співробітниками ДАІ затримано водія автомобіля «Фольксваген», який перебував у розшуку за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

Незаконні заволодіння автотранспортом: Дарницький р-н а/м «Лексус-350», сірий, 2006 р.в., д/н АІ8388СК.  
 
До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 2-х осіб, за хуліганство-4.
 
В столиці з 15 по 19 серпня серпня Державтоінспекція проводить профілактичні заходи під назвою «Пішохід». ЇЇ головним завданням є зниження кількості дорожньо – транспортних пригод з пішоходами. Співробітники ДАІ під час операції не тільки будуть нагадувати порушникам про важливість дотримання Правил дорожнього руху, а ще й запропонують переглянути тематичні відеоролики щодо безпечної поведінки на дорозі». 
 
Зверніть увагу!
 
Столична Державтоінспекція інформує, що з 16 до 22 серпня поточного року тимчасово закривається рух усіх видів автотранспорту мостом Метро у бік мосту ім. Є. О. Патона (лівий поворот з мосту) у зв’язку із проведенням завершувальних будівельних робіт із спорудження транспортної розв’язки біля станції метрополітену «Дніпро».
 
Державтоінспекція м. Києва звертається до водіїв з проханням із розумінням поставитись до незручностей, пов’язаних із тимчасовим обмеженням руху автотранспорту.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 
ВЗГ УДАІ м. Києва

You may also like...