Нетверезий нащадок помстився матусі за «прохолодну» зустріч…

Алкоголь не в міру – зло, яке розбиває життя, руйнує сім’ї, знищує інтелект людини. Вживаючи регулярно спиртні напої, людина перетворюється на істоту, яка не може самостійно жити, давати оцінку своїм вчинкам, що в результаті призводить до трагічних наслідків. Як приклад можна навести випадок в сім’ї, що мешкає в селищі Гагаріна.

Як розповів заступник начальника слідчого відділу Микитівського РВ Горлівського МУ майор міліції Сергій Головенко, близько шостої вечора від фельдшера швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків селища виявлений тіло 51-річної господарки квартири з ознаками насильницької смерті. По «гарячих слідах» слідчо-оперативною групою спільно з дільничними інспекторами міліції та працівниками карного розшуку Микитівського РВ був встановлений і затриманий 28-річний син власниці житла, який зізнався у скоєнні даного злочину і пояснив обставини події.

– Близько чотирьох годин дня син прийшов до матері в гості, але жінка в той момент спала після чергового прийняття міцних напоїв, – розповідає Сергій Миколайович. – Молодик, який теж перебував під впливом алкогольних парів, сильно обурився тим, що його ніхто не зустрічає, і почав будити сплячу матір. Коли спроби не увінчалися успіхом, він перейшов до радикальних заходів. Побачивши на плиті в кухні каструлю, в якій кипів суп, він схопив її і вилив вміст на спину жінці. Від болю господиня прокинулася відразу і стала благати про допомогу. Однак на цьому хлопець не зупинився і продовжив знущатися над матір’ю, завдаючи їй ударів каструлею по голові до тих пір, поки вона не затихла. Коли син зрозумів, що перестарався з виховними заходами, вирішив «пожаліти» рідну людину і викликав швидку допомогу, придумавши на ходу версію про те, що травми мати отримала при падінні з дивана.

Втім, як не намагався молодик ввести в оману медиків та міліцію, приховати злочин не вийшло. За фактом умисного вбивства – ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – слідчим відділом Микитівського РВ порушено кримінальну справу. Підозрюваного взято під варту.

Алла Борових, Прес-служба Горлівського МУ ГУМВС України в Донецькій області
 

You may also like...