Найбільш резонансні злочини та події в Украині на 03.01.2012

Як повідомили «УК» в УЗГ МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5801заява про злочини.

За незаконне зберігання зброї затримано дві особи. У правопорушників вилучено одну гранату та 284 набої.
 
За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано чотири особи. Вилучено 1,4 кг наркотичних засобів.
Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 58 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 осіб загинули та 68 – травмовані.
 
У місті Сєверодонецьку Луганської області 30 грудня в приміщенні недіючого кіоску було знайдено мертвою з ознаками удушення 54-річну безробітну місцеву жительку. У результаті оперативно-розшукових заходів затримано раніше судимого 40-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 30 грудня в зазначеному місті в приміщенні недіючого кіоску під час сварки на ґрунті неприязних відносин задушив померлу .
 
У місті Красноармійську Донецької області 2 січня в результаті оперативно-розшукових заходів затримано 51-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він 23 травня минулого року у вагоні поїзда сполученням Луганськ – Кривий Ріг викрав у 43-річного безробітного жителя міста Єнакієвого зазначеної області мобільний телефон.
 
У Донецької області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовця державного підприємства “Донецька залізниця”. Вона вимагала та отримала 4 тис. грн. хабара від жителя міста Горлівки згаданої області за сприяння в працевлаштуванні його до вказаного підприємства. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) КК України.
 
У Одеській області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовця дочірнього підприємства закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”. Він у минулому році на території одного з санаторіїв допустив розміщення звалища побутових та промислових відходів, що призвело до засмічення п’яти земельних ділянок загальною площею понад 448 м квадратних. У результаті цього державі завдано збитків на суму понад 3 млн. гривень. Органами прокуратури прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.367 (службова недбалість) та ч.2 ст.239 (забруднення або псування земель) КК України .
 
УК

You may also like...