На Харківщині місця розпусти маскували під масажні салони

Працівники Управління по боротьбі з кіберзлочинністю та торгівлею людьми ГУМВС України в Харківській області наприкінці грудня минулого року припинили діяльність злочинної групи, яка займалася наданням чоловікам сексуальних послуг, маскуючи цей брудний бізнес під масажні салони.

Перевіряючи інформацію, отриману оперативним шляхом, правоохоронці встановили, що до злочинної діяльності причетні шість мешканців Харкова, віком  від 25 до 44 років. Зловмисники орендували дві квартири у місті Харкові, вербували дівчат для зайняття проституцією та за допомогою Інтернету пропонували їхні послуги клієнтам.

За цим фактом слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи у заняття проституцією), в рамках якої поведено обшуки в масажних салонах. В результаті обшуків вилучено 2 одиниці комп’ютерної техніки, грошові кошти в сумі 3 300 грн., копії особистих документів дівчат, які надавали сексуальні послуги.

Усі учасники злочинної групи 26 грудня минулого року затримані в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України, а 29 грудня Київським районним судом м.Харкова стосовно них винесено постанову про обранням запобіжного заходу – арешт. Апеляційний суд Харківської області, до якого заарештовані звернулися зі скаргою, відмовив у її задоволенні. Зараз заарештовані утримуються в СІЗО-27 міста Харкова. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна або без такого.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...