В Киеве на АЗС украли автомобиль «Honda Accord»

Вчора, 17 січня  близько першої години дня, до Дніпровського райуправління міліції із заявою звернувся громадянин і повідомив, що у нього викрали автомобіль «Honda Accord», чорного кольору. Він пояснив, що зранку залишив свою автівку на автозаправочній станції «КЛО», що на Броварському проспекті. А коли повернувся, то виявив її відсутність.

Лише кілька годин знадобилось інспекторам Дніпровського ДАІ аби розшукати і повернути автівку власнику. Знайшли автомобіль  на вулиці Волкова біля автокооперативу «Дніпро», закритий та без видимих пошкоджень.Обставини скоєння злочину встановлюються.

У Києві у 2011 році було зареєстровано 536 угонів машин, з них вдалося розкрити 235. У викрадачів особливою популярністю користувалися російські ВАЗи, співробітники ДАІ зареєстрували 98 викрадень. Друге місце зайняли автомобілі марки – «Toyota», всього за минулий рік викрали 59 автівок, а на третьому – «Mitsubishi» , зафіксовано 32 випадки. На четвертому місце опинилися автомобілі марки «Lexus» – 30 незаконних заволодінь, а на п’ятому  – Honda», викрадено  26 автівок.

УДАІ у м. Київ

 

You may also like...