Увага! Впроваджено односторонній рух на двох вулицях столиці

У Києві по вулицях Павлівській та Петропавлівській впроваджено односторонній рух 
У Шевченківському районі, відповідно до затвердженої проектної документації на прокладання водопроводу по вулиці Павлівській, з влаштуванням водопровідної камери на перехресті вулиць Павлівська та Тургенівська, з 14 по 30 березня 2012 року на зазначеній ділянці впроваджено односторонній рух у бік вулиці Гоголівська (від вулиці Тургенівська до вулиці Гоголівська). 
 
На час цих обмежень, об’їзд зазначеної ділянки, столична Державтоінспекція радить здійснювати по вулицях Гоголівська – Січових Стрілців –Тургенівська.
 
* * *
 
Столична Державтоінспекція інформує, що згідно розпорядження КМДА, у Подільському районі з 14 березня по травень місяць 2012 року по вулиці Петропавлівській у бік вулиці Фрунзе (на ділянці від вул. Бакинської до вул. Радіщева) тимчасово впроваджено односторонній рух. На цій ділянці будуть проводитись роботи, пов’язані з прокладанням зовнішніх інженерних мереж до житлового будинку на вулиці Петропавлівській, 50, 50-Б. 
 
На час цих обмежень, об’їзд зазначеної ділянки, столична Державтоінспекція радить здійснювати рух вулицею О.Теліги. 
 
Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.
 

You may also like...