Кримінальна хроніка Львівщини за 18-20.05.2012

Про крадіжку свого велосипеда «Формула-Спайдер» вартістю 820 гривень повідомив правоохоронців Бродівського РВ 27-річний Андрій. Молодик залишив велосипед поблизу магазину. Міліціонери встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 16-річний житель смт Підкамінь. Речовий доказ вилучено.

З магазину в смт Дашава Стрийського району, який належить приватному підприємцю, невідома особа викрала три блоки цигарок вартістю майже 200 гривень. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий непрацюючий 18-річний житель Стрия.

В Трускавецький МВ з заявою звернулась 23-річна місцева мешканка, яка повідомила, що на одній з вулиць міста її колишній 30-річний хлопець відібрав її мобільний телефон вартістю 3 000 гривень. Наразі підозрюваного затримано. Проводиться дослідча перевірка.

 З території одного з заводів Жовківського району невідомі особи викрали металеві сходи, завдавши матеріальної шкоди розміром 1 000 гривень. Міліціонери встановили, що крадіжку скоїли 50-річний сторож вказаного вище заводу та його 48-річний знайомий. Проводиться подальша перевірка.

В Самбірський МВ звернувся 46-річний місцевий житель, який повідомив, що став свідком того як 24-річний житель Самбора спільно з невідомим йому чоловіком за допомогою гайкових ключів відкрутили та викрали два металевих сполучення залізно-дорожніх рейс, яке знаходяться на балансі самбірського підприємства. Проте зловмисники не довели свій злочинний умисел до кінця, так як були затримані охороною даного підприємства. Триває дослідча перевірка.

20 травня до працівників Шевченківського РВ Львова звернулась 31-річна львів’янка, яка повідомила, що по вулиці Варшавська невідома особа шляхом ривка заволоділа її золотим ланцюжком з кулоном вартістю 5 000 гривень. За скоєння цього злочину затриманий 22-річний мешканець Львова, який опитаний та наразі відпущений з РВ. Речові докази вилучено.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...