За згадані образи, від давньої знайомої чоловік отримав ніж у спину

Як повідомили «УК» у ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області, чергова медсестра Сколівської центральної районної лікарні 24 червня опівночі зателефонувала у Сколівський РВ та повідомила, що у  приймальний покій доставили 44-річного жителя одного зі сіл району, раніше судимого, якому діагностували – проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Виїхавши на місце події, працівники міліції встановили, що 22 червня близько 12.00 год. 44-річний Володимир (імена в тексті змінено) прийшов у гості до 41-річної жительки одного зі селищ району, де вони разом розпивали спиртні напої.

Давні знайомі, згадавши старі образи, почали сперечатись. Тоді господарка помешкання почала виганяти гостя з дому. Довго не вагаючись, останній вийшов на подвір’я та присів на лавку біля будинку, проте жінку це не влаштувало. Вона повернулася у будинок та взяла кухонний ніж. Повернувшись на подвір’я, розлючена господарка нанесла один удар в спину Володимира, чим спричинила останньому проникаюче ножове поранення грудної клітки.

За цим фактом слідчі Сколівського райвідділу порушили кримінальну справу за фактом замаху на вбивство. Слідчі дії тривають.

УК

You may also like...