Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 26 червня 2012 року

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 26 червня 2012 року

У Дрогобицький МВ звернувся 28-річний місцевий житель, який повідомив про те, що з його автомобіля «ВАЗ 2107», шляхом злому серцевини дверного замка, викрали перфоратор «Бош», бензокосарку марки, «Інтерскол» та рюкзак з різноманітними інструментами. У ході проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці  встановили, що крадіжку скоїв 18-річний дрогобичанин. Речові докази вилучено.

В Золочівський РВ звернувся з заявою 26-річний мешканець  одного з сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа, скориставшись тим, що будучи в нетверезому стані заявник спить на лавочці в Золочеві, з кишені штанів викрала його мобільний телефон «Нокіа-6151», вартістю 600 гривень. Встановлено, що крадіжку скоїв 46-річний мешканець Золочева.

В Сихівський РВ звернувся з заявою начальник служби безпеки одного з супермаркетів міста, який повідомив про те, що невідома особа шляхом вільного доступу викрала дванадцять блоків сигарет на загальну суму 1415 гривень. З’ясувалось, що крадіжку скоїв 26-річний непрацюючий львів’янин. З’ясувалось, що молодик причетний і до крадіжку 8 елементів металевої опалубки будівельного рихтування, вартістю 1700 гривень з території одного з будівельних майданчиків Львова.

Адміністратор одного зі спортивних магазинів Львова звернулась з заявою до правоохоронців про крадіжку футбольного м’яча «Танго-12», вартістю 890 гривень.  За скоєння цього злочину правоохоронці Галицького РВ затримали 53-річного львів’янина. Речовий доказ вилучено.

Працівники Франківського РВ встановили, що крадіжку металевих воріт, загальною вартістю 2 500 гривень, з території будинку по вулиці Гвардійська скоїв раніше судимий, 57-річний мешканець Жовкви. Проводиться дослідча перевірка.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

 

You may also like...