Кримінальна хроніка Житомирщини на 6 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 342 повідомлення, 325 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші.

У 107 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 183 порушення правил дорожнього руху, 15 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

5 листопада до Романівського РВ із заявою звернувся житель району, 1949 р.н., повідомивши про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 150 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали раніше судимого 17-річного онука потерпілого, в якого викрадене вилучили.

Цього ж дня до Овруцького РВ із заявою звернувся приватний підприємець, 1965 р.н., житель м. Овруча, який повідомив про те, що з приміщення його магазину, шляхом розбиття віконного скла, невідомим викрадено продукти харчуваня. Сума збитку встановлюється.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного жителя району, в якого викрадене вилучили.

Минулої доби до Корольовського райвідділу звернулась 20-річна жителька обласного центру із заявою про те, що невідома особа, шляхом обману та зловживання довірою, заволоділа її грошима в сумі 300 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали місцеву жительку.

Шановні громадяни! Всюди й у всіх справах будьте більш ніж уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку. Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 102 працює цілодобово.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...