Кримінальна хроніка Житомирщини на 7 листопада 2012 року

До чергових частин УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби надійшло 308 повідомлень, 290 з яких із ознаками злочинів, серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 105 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 209 порушень правил дорожнього руху, 12 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

6 листопада до Романівського РВ із заявою звернувся житель району, 1939 р.н., повідомивши про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено цифровий телевізійний тюнер вартістю 280 гривень.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 17-річного місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

Цього ж дня до Олевського райвідділу звернувся 32-річний житель с.Варварівка із заявою про те, що в райцентрі невідомим викрадено його велосипед, який він залишив без нагляду поблизу магазину. Сума завданого збитку встановлюється.
Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 41-річного непрацюючого, раніше судимого місцевого жителя, в якого викрадене вилучено.

Минулої доби до Бердичівського МВ із заявою звернувся 40-річний житель райцентру, який повідомив про те, що поблизу будинку де він проживає невідома особа, шляхом злому замка дверей незаконно заволодіти його автомобілем, який він залишив без нагляду.
Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 18-річного непрацюючого жителя райцентру.

Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Не залишайте навіть на нетривалий час без нагляду свої автомобілі. Для попередження викрадення обладнайте авто протиугінними пристроями.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...