Внаслідок зіткнення вантажівки та електропоїзда постраждало двоє осіб

Сьогодні, близько 10 години 20 хвилин, у Волинській області на 117 км автодороги Устилуг – Луцьк – Рівне сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та електропоїзду.

 За попередніми даними 46 – річний водій вантажного автомобіля «VOLVO» не виконав вимоги дорожнього знаку «Проїзд без зупинки заборонено», під час ввімкненої світлозвукової сигналізації в’їхав на залізничний переїзд, де скоїв зіткнення з електропоїздом «Здолбунів – Ковель».

Прибувши на місце події працівники роти дорожньо-патрульної служби ДАІ із обслуговування стаціонарного посту №1 негайно витягнули водія вантажівки із кабіни адже авто було досить пошкоджене та могло будь-якої миті зайнятись. Надалі потерпілому медичну допомогу надавали вже лікарі.

У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою рух потягів було тимчасово призупинено. Зіткнення спричинило пожежу, локомотив та частково автомобіль загорілись,оперативними діями пожежу згодом було ліквідовано нарядом пожежно-рятувальної служби. Зі слів свідків водій зупинившись спочатку згодом почав рух в напрямку переїзду.

Внаслідок пригоди водій автомобіля та пасажир дизель-поїзда отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої допомоги доставлені до травматологічного відділення лікарні.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України (за інформацією прес-служби ДАІ Волинської області)

You may also like...