Кримінальна хроніка Житмирщини на 11 лютого 2013 року

Упродовж минулих вихідних днів до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 486 повідомлень, 113 з яких із ознаками кримінальних правопорушень. Серед них: крадіжки чужого майна, нанесення тілесних ушкоджень, хуліганства та інші. У 36 випадках встановлено особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 114 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

9 лютого до Коростенського райвідділу міліції звернулась 66-річна жителька райцентру із заявою про те, що з її квартири було викрадено майно. Сума збитків склала більше 2 тисяч гривень. Дільничні інспектори міліції встановили, що до даного кримінального правопорушення причетна 43-річна місцева жителька, яку було затримано. Встановлюються всі обставини події.

Цієї ж доби до Романівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про викрадення продуктів харчування і алкогольних напоїв з магазину, який належить 49-річній жительці райцентру. Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули на місце події, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали 20-річного місцевого жителя.

До Черняхівського райвідділу міліції звернулась 73-річна місцева жителька із заявою про те, що з її будинку було викрадено гроші в сумі 600 гривень. Дільничні інспектори міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетний 43-річний житель райцентру. Чоловіка було затримано, встановлюються всі обставини події.

10 лютого до чергової частини Богунського райвідділу міліції м. Житомира звернувся 15-річний студент одного з місцевих коледжів із заявою про те, що його було пограбовано. На місце події було направлено співробітників спецпідрозділу «Беркут», які за підозрою у вчиненні даного кримінального правопорушення затримали непрацюючого 20-річного житомирянина. Наразі розпочато слідство.

Шановні громадяни, не забувайте подбати про власну безпеку. Повертаючись додому увечері, обирайте освітлені маршрути руху, у разі потреби заздалегідь домовтесь, щоб вас зустрічали рідні, або скористайтесь послугами таксі. Якщо ж неприємностей уникнути не вдалося, відразу телефонуйте за номером «102» або особисто зверніться до найближчого відділу міліції. Чим швидше ви це зробите, тим більша ймовірність затримання злочинців.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...